Harjoittelu

Riihi-jousilla on käytössään tilat niin halliammuntaan kuin myös ulkoradat taulu- ja maastoammuntaan.

HALLIAMMUNTA

Riihi-Jousten harjoituspaikkana on Hämeen Ammattikorkeakoulun (HAMK) ammuntahalli, Kaartokatu 2a. Sisäänkäynti rakennuksen eteläpäädystä “kellon alta” portaita alas kellariin. Halliammuntakausi on lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

Avaimettomien jäsenten on varminta saapua harjoituksiin maantaisin ja keskiviikkoisin klo.17-19, jolloin paikalla on seuran avaimenhaltijajäsen avaamassa ovea. Muina aikoina kannattaa tiedustella seuran whatsapp-ryhmässä, onko hallilla paikalla tai pian sinne menossa avaimenhaltijaa. Vastauksen saa yleensä nopeasti.

Ensinuolet- kurssin käyneille sekä niille joilla on jo hieman harrastusta takanaan, järjestämme talvikauden ajan sunnuntaisin klo 16:00-18:00 vuoron, jossa voi halutessaan saada jatko-ohjausta jousiammunnan saloihin.

Hallivuorot jäsenille:

Loka – Huhtikuu:

Ma 16:00 – 21:00 (hallivalvoja avaamassa ovea klo.17-19)

Ke 16:00 – 21:00 (hallivalvoja avaamassa ovea klo.17-19)

La 10:00 – 14:00

Su 14:00 – 21:00 (klo.16-18 ohjatut harkat alkeiskurssin käyneille)

TAULUAMMUNTA

Kesäisin harjoittelemme tauluammuntaa seuran jousiammuntaradalla Peltosaaren urheilupuistossa. Mahdollisista ohjatuista harjoituksista ja kisoista tiedotamme jäsenille sähköpostitse. Peltosaaren jousiammuntarata on kesäkaudella seuran jäsenten käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun kaikkina viikonpäivinä.

 MAASTOAMMUNTA

Seuralla on maastoammuntarata Riutan ulkoilualueen lähistöllä. Harjoittelu radalla on omatoimista ja radan käyttäjien onkin aina varmistettava ympäristön turvallisuus harjoitellessaan radalla. Rata sijaitsee lyhyehkön, noin 5km, matkan päässä keskustasta.