Harjoittelu

Tauluammunta

Kesäisin harjoittelemme tauluammuntaa seuran jousiammuntaradalla Peltosaaren urheilupuistossa. Seura ei järjestä ohjattua jousiammuntaharjoittelua kesäkaudella. Peltosaaren ja Riutan jousiammuntapaikat ovat käytettävissä kesäkaudella omatoimiseen harjoitteluun kaikkina viikonpäivinä.

 

Talvikaudella järjestämme ohjattuja vuoroja syyskuun puolivälistä alkaen sisäharjoitteluradallamme Riihimäen HAMK:n alakerrassa maanantai-iltaisin. Jos olet kiinnostunut aloittamaan jousiammunnan, katso lisätietoa täältä.

 

Maastoammunta

Maastoammuntaharjoitukset pidetään seuran maastoammuntaradalla Riutan ulkoilualueella.
Harjoittelu on pääosin omatoimista – ei ohjattua. Riutassa voi ampua myös tasaisella.
Hyvät tuulivapaat olosuhteet! (5 km kaupungin keskustasta länteen)

 

HUOM: Maastoradan kanssa samalla alueella Frisbee-Golf-rata – Jousiampujien oltava erityisen varovaisia vaaratilanteiden välttämiseksi.

 

Halliammunta

Halliammuntakausi on Lokakuun alusta Huhtikuun loppuun ja tänä aikana ammutaan sisätiloissa. Riihi-Jousten harjoituspaikkana on Hämeen Ammattikorkeakoulun (HAMK) ammuntahalli, Kaartokatu 2a. Sisäänkäynti rakennuksen eteläpäädystä “kellon alta” portaita alas.

 

Aloittelevat jousiampujat ja lajiin tutustuvat tervetuloa hallille maanantai-iltaisin klo 18:00 – 20:00, jolloin paikalla on seuramme jäseniä valvomassa ja opastamassa jousiammunnan saloihin. Valvotut maantaiharjoitukset alkavat lokakuussa. HUOMIO! Alle 12-vuotiaiden harjoittelu edellyttää vanhempien läsnäoloa.

Seuran jäsenten omatoimiset harjoitusajat ovat talvikaudella

 

Loka – Huhtikuu:

Ma 16:00 – 21:00
Ke 16:00 – 21:00
La 10:00 – 14:00
Su 14:00 – 21:00

 

Avaimettomien jäsenten ja muiden vakiokävijöiden on varminta pyrkiä MA- ja KE-iltoina hallille klo 17:30 jälkeen. Muina aikoina kannatta sopia ennalta, että paikalla on joku seuran avaimenhaltijoista päästäkseen ampumaan.